Super rychlá a fakt dobrá polévka, na které si pochutná celá naše rodina.
RECEPT:
Množství: 2-3 porce.
Co budeme potřebovat:
150g čerstvého nebo mraženého hrášku
(mražený propláchnout v teplé vodě, aby rozmrzl),
40g kešu,
100g oloupané okurky nebo cukety,
½ lžíce medu či jiného sladidla,
1 lžíce citrónové šťávy,
špetka pepře,
150ml teplé vody.
Množství: 2-3 porce.
Co budeme potřebovat:
150g čerstvého nebo mraženého hrášku
(mražený propláchnout v teplé vodě, aby rozmrzl),
40g kešu,
100g oloupané okurky nebo cukety,
½ lžíce medu či jiného sladidla,
1 lžíce citrónové šťávy,
špetka pepře,
150ml teplé vody.
Postup:
vše rozmixujeme (ve výkonném mixéru) a jíme 😊
Do rozmixované polévky přidávám ještě několik kuliček hrášku
a někdy i naše domácí bazalkové pesto.
Recept je od Cecílie Jílkové (www.najimseazhubnu.cz).
Doporučuji shlédnout:
http://www.divadlokampa.cz/divadlo-kampa/probehlo/videozaznamy-predstaveni/item/902-duse-k-tentokrat-s-cecilii-jilkovou-a-martinem-prokesem-o-prirozenem-stravovani.
Doporučuji shlédnout:
http://www.divadlokampa.cz/divadlo-kampa/probehlo/videozaznamy-predstaveni/item/902-duse-k-tentokrat-s-cecilii-jilkovou-a-martinem-prokesem-o-prirozenem-stravovani.
Tato polévka je výtečná.. pro oběnu přidávám čerstvou mátu a rozmixuju mňam ;-))
OdpovědětVymazat